Ziektebeleid

  • Ziek zijn is vervelend voor een kind. Wij vinden dat de ouders eerst met het kinderdagverblijf moeten overleggen wat het kind heeft voor ziekte, als het kind geen besmettelijke ziekte heeft kan het kind gewoon komen. Als de ouders dit niet willen moeten ze wel even afbellen dat het kind ziek is en niet komt. Mits het kind geen koorts heeft.
  • Als een kind ziek wordt op de kinderopvang en/of het krijgt hoge koorts en het kind wil graag naar de ouders toe dan nemen we contact op met de ouders en overleggen we of de ouders het kind komen halen.
  • Als een kind medicijnen moet krijgen op het kinderdagverblijf dan vragen wij de ouders een verklaring medicatieverstrekking te tekenen. Het medicijn en de originele verpakking en bijsluiter achter te laten op het kindercentrum.
  • Het kan voor kinderen veiligheid en troostrijk zijn een knuffel van thuis bij zich te hebben. Wij vragen u als ouder een knuffel mee te brengen wanneer het kind zich hier prettig bij voelt. Wij bieden de knuffel aan bij het kind tijd slaapmomenten of ter troosten wanneer wij dit nodig achtten.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Openingsdag op 22 oktober

Op  22 oktober 2016 hebben wij een geslaagd openingsfeest gehad, met veel omwonenden en familie. [...]

Openingsdag

Vandaag 1 november 2016 hebben wij de eerste kindjes ontvangen. Het was een gezellige dag [...]

Stagiaire Seda

Deze maand is onze stagiaire “Seda” begonnen met haar leerperiode voor 1 jaar. Zij [...]