Oops...
Slider with alias verticale groep not found.

Activiteiten

De buitenschoolse opvang werk met een workshop programma. De workshop worden in blokken van 8 weken aangeboden. Elke dag wordt er een andere workshop aangeboden. Kinderen mogen vrijwillig mee doen aan de activiteiten. Wij snappen dat een kind na een lange dag op school ook behoefte heeft om even niks te doen, vrij te spelen of uit te rusten. De workshop die worden aangeboden zijn zeer divers en gericht op kwaliteiten die kinderen kunnen bezitten. Van kunst tot sport tot een cognitieve workshop.

De workshop worden naast onze vaste pedagogisch medewerkers gegeven door externe en gecertificeerd docenten. U kunt denken aan een dans of sport workshop, een muziek of kunst workshop.

Het doel van het aanbieden van de workshops in samenwerking met externe partijen is het aanbieden van veel diversiteit en hoge kwaliteit activiteiten. Kinderen kunnen binnen deze activiteiten hun eigen kwaliteiten ontdekken. Daarnaast kunnen zij ontdekken wat zij wel en niet leuk vinden.

Een externe partij waarmee wij het gehele jaar door een samenwerkingsverband hebben is Fluxus en sportschool BigGym.

Sommige speciale activiteiten die worden aangeboden kosten extra geld, het betreft een klein bedrag. Ouders kunnen de kinderen inschrijven voor deze activiteiten. Zij zullen ruim van te voren op de hoogte worden gesteld waarna zij een keuze kunnen maken.

Een voorbeeld van een workshoprooster voor 8 weken:

Dag Activiteit Locatie Leeftijden
Maandag Kinderatelier Fluxus Alle leeftijden
Dinsdag 1) Kidscamp
2) Dansles
BigGym Kindercentrum Amira 7+  (extra kosten)
4 – 7 jaar
Woensdag Wetenschappelijke proefjes Kindercentrum Amira Alle leeftijden
Donderdag 1) Dans en theater; de tovenaar van OZ
2) Creatief met ballonnen
Fluxus
Kindercentrum Amira
7+
4-7 jaar
Vrijdag Kookworkshop Kindercentrum Amira Alle leeftijden

Ouders worden doormiddel van de workshopplanning in de hal alsmede de nieuwsbrief op de hoogte gesteld van het workshop programma van de komende periode. Tijdens vakantie is er geen workshopplanning maar een vakantieplanning. Binnen de vakantieplanning wordt gewerkt met thema’s. Elke vakantie staat een andere inspirerend thema centraal zoals bijvoorbeeld het thema: aarde water vuur lucht. De uitstapjes alsmede de activiteiten die in de vakantie worden ondernomen zijn passend binnen het thema.

Ouders krijgen voor de vakantie de vakantieplanning via de nieuwsbrief. Tevens wordt deze opgehangen in de hal.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven