Teamleden

Jennifer Tjauw A Hing
Jennifer Tjauw A HingManager
Mijn naam is Jennifer. Ik heb tijdens mijn studietijd altijd gewerkt op verschillende kinderdagverblijven in Amsterdam.
Belangrijk vind ik dat kinderen een rugzak meekrijgen voor hun verdere levensjaren en daar draag ik graag aan bij.
Ik zie het werken in de kinderopvang als het overnemen van de oudertaken voor de uren dat de kinderen bij ons verblijven.
Daarnaast hou ik van creativiteit en bewegelijkheid en zullen kinderen bij mij op de groep altijd bezig en in beweging zijn.
Ayse
AysePedagogisch Medewerker
Mijn naam is Ayse Cayir, en woonachtig in Zaandam. In September 2015 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker niveau 3 behaald aan de ROCTOP te Amsterdam. Tevens heb ik mijn TINK-training, Herhaling Bedrijfshulpverlening en Eerste Hulp aan kinderen met succes behaald.
Ik vind het belangrijk dat kinderen in een omgeving zijn waar ze zich thuis en veilig voelen en ik zal er alles aan doen om de kinderen dit gevoel te geven. Voor vragen kunt u altijd bij mij terecht.
Tamara
TamaraPedagogisch Medewerker
Lieve Mama’s en Papa’s,
Ik ben Tamara Janssen en moeder van een zoon. Ik heb de opleiding SPW 3 gedaan en daarvoor ook mijn diploma behaald. Ik ben er een tijdje uit geweest, maar mijn liefde voor de kinderopvang is mij blijven achter volgen. Vandaar dat ik bij deze mooie kinderopvang heb gesolliciteerd en ben aangenomen.
Ik ben werkzaam op de babygroep.
Heeft u nog vragen voor mij. Hoor ik ze graag van u.

Vriendelijke groet,
Tamara Janssen

Minka
MinkaPedagogisch Medewerker
Hallo mijn naam is Minka Vasileva. Ik ben geboren in Bulgarije en ik woon sinds 2004 in Nederland. In 2009 heb ik mijn SCW diploma gehaald en sindsdien werk ik in de kinderopvang. Mijn liefde voor kinderen kreeg ik als kind al, mijn buurvrouw kreeg toentertijd een kindje en ik mocht haar vaak helpen. Dat was ook het moment dat ik helemaal verliefd werd op baby’s en de liefde is tot de dag van vandaag gebleven!
De afgelopen jaren heb ik ook voornamelijk op de babygroep gestaan. Zelf heb ik twee lieve dochters ze heten Jenailley en Jes-linn. Naast het werk in de kinderopvang maak ik graag taarten en lees ik graag boeken.
Meliz
MelizPedagogisch Medewerker
Hallo allemaal,
Mijn naam is Meliz Yasemin ik ben getrouwd met Ferhat en een trotse moeder van 2 dochters. Ik heb SPW-4 gestudeerd en ik heb al enkele jaren ervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker.
İk vind het hartstikke leuk om met kinderen te werken.
Graag stimuleer ik ze in hun ontwikkeling en geef ik ze de liefde die ze nodig hebben. Kinderen kunnen je dag namelijk helemaal goed maken en dat is waar je het voor doet!

Meliz Yasemin

Mavis
MavisPedagogisch Medewerker
Even voorstellen:
Mijn naam is Mavis Paulina en ik woon samen met mijn zoon in Purmerend. Ruim 28 jaar geleden ben ik vanuit Curaçao naar Nederland gekomen om te studeren, ondertussen ben ik een gediplomeerde PM-er met 23 jaar werkervaring.
Gedurende mijn loopbaan als professional heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van alle leeftijdsgroepen, van baby’s tot schoolgaande kinderen.
Bianca
BiancaPedagogisch Medewerker
Hallo allemaal,
Graag wil ik mijn even voorstellen: Mijn naam is Bianca Van Halderen-Buijs. Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Zaandam. In mijn vrije tijd lees ik graag en ook sporten in de sportschool vind ik erg leuk. De eerste jaren met mijn kinderen ben ik thuis geweest en heb ik genoten van het groter worden van mijn kinderen.
Voorheen heb ik gewerkt op een kinderdagverblijf in Zaandam en  inmiddels ben ik al een geruime tijd werkzaam bij Amira Kindercentrum waar ik het erg naar mijn zin heb. Het is iedere keer weer genieten om met jullie kinderen te mogen werken.
Plezier maken staat centraal en heel belangrijk vind ik dat de kinderen zich veilig voelen en zichzelf mogen zijn. Ik ben werkzaam op de babygroep.
Groetjes,
Bianca
Elles
EllesPedagogisch Medewerker
Ik ben Elles Hissink en moeder van een samengesteld gezin met 4 kinderen, waarmee mijn vriend en ik in onze vrije tijd een hoop leuke dingen ondernemen, zoals boswandelingen met de honden of zwemmen.
Al vanaf dat ik jong was wist ik dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Ook paste ik al op vanaf mijn 12e. Ik woon in Zaandam waar ik in 2004 de opleiding SPW niveau 3 heb afgerond. Daarna ben ik gaan werken als inval bij een kinderopvang in Zaandam. Daar heb ik heel veel ervaring opgedaan en op verschillende groepen gewerkt. Na deze super leuke tijd als inval wilde ik graag een vaste groep en die vond ik bij een bij een kinderopvang in Amsterdam. Daar werkte ik 7 jaar met heel veel plezier op een babygroep en verticale groep. Inmiddels werk ik al 11 jaar in de kinderopvang en doe dit met heel veel plezier. Het werken in de kinderopvang is het mooiste beroep dat er is. Elke dag die blije gezichtjes van de kindjes. De knuffel die je krijgt als ze binnen komen en als ze weg gaan. Ik vind het heerlijk om elke dag te mogen doen wat ik leuk vind: samen met leuke collega’s, de kinderen een veilige, vertrouwde omgeving bieden en een bijdrage te mogen leveren aan hun ontwikkeling. Ik heb in december mijn EHBO en BHV behaald. Ik ben van mezelf erg behulpzaam creatief, zorgzaam en collegiaal. Momenteel ben ik werkzaam bij Amira Kindercentrum voor 3 dagen per week. Met heel veel enthousiasme ben ik begonnen aan deze nieuwe uitdaging bij Amira Kindercentrum, en hoop ik mezelf nog verder te kunnen en mogen ontwikkelen. Maar natuurlijk ook met alles kindjes en ouders een fijne tijd hebben en de kindjes elke dag met veel plezier stimuleren in hun ontwikkeling en het verzorgen.
Zigora
ZigoraPedagogisch Medewerker
Mijn naam is Zigora Dors, ik woon samen met mijn man en dochter van 2,5 in Hoorn.

Ik ben pedagogisch medewerker, bij mij staat voorop dat kinderen zich altijd veilig en vertrouwd voelen, zeker als ze niet thuis zijn. Kinderen zijn ouders hun meest kostbare bezit en zo moeten ze ook verzorgd worden.

In 2011 heb ik mijn diploma behaald.

Hierna ben ik werkzaam geweest op een kinderdagverblijf in Hoorn.

Vervolgens ben ik als gastouder aan de slag gegaan bij verschillende gezinnen aan huis. Dit heb ik vijf jaar met veel plezier gedaan. Vervolgens ben ik in Amsterdam werkzaam geweest op een babygroep.

Soesma
SoesmaPedagogisch Medewerker
Hallo mama’s en papa’s,
Ik ben Soesma Soekhan en een super trotse moeder van een dochter. Naast mijn liefde voor kinderen (waaronder die van mijzelf natuurlijk) hou ik van muziek, eten, vrienden/familie en ben ik een echte “boekenwurm”. Ik ben geboren en opgegroeid in Zaandam, waar ik ook mijn studies SPW 3 en SPW 4 met succes heb behaald. Na mijn studie ben ik gaan werken in de kinderopvang en heb ik zo’n 7 jaar ervaring opgedaan met kinderen tussen de 0 – 4 jaar.
Nadat ik vanwege de crisis in 2014 mijn baan in de kinderopvang verloor, moest ik helaas op zoek naar een andere baan. Daarom heb ik een tijd gewerkt als commercieel medewerker, waar ik ook weer heel veel heb geleerd. Toch is het altijd blijven kriebelen om weer terug te keren naar de kinderen en ik was dan ook erg blij dat ik weer aan de slag kon bij Amira Kindercentrum.

Wat ik vooral erg belangrijk vind is om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Een omgeving te creëren waarin elk kind centraal staat, waar elk kind zich uniek voelt en zich optimaal kan ontwikkelen op zijn of haar eigen manier. Maar laten we vooral niet vergeten dat het voor ouders ook veilig, vertrouwd en fijn moet voelen om hun kostbaarste bezit bij ons achter te laten.

Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Mocht u vragen hebben dan kunnen die natuurlijk altijd gesteld worden. Ik kijk in ieder geval met heel veel positieve en frisse moed uit naar mijn tijd bij Amira Kindercentrum en ik heb het er nu al erg naar mijn zin!

Met vriendelijke groetjes,

Soesma

 

Desireé
DesireéGroepshulp
Hallo, mag ik me even voorstellen?
Mijn naam is Desireé Thiel-Leo. Ik ben moeder van twee volwassenen zonen Romario en David. Ik heb mijn diploma urgentie kinderopvang met goed resultaat behaald op Aruba.
Ik was 10 jaar werkzaam als kinderjuf(leidster) op Aruba, en ik heb 5 jaar werkervaring als groepshulp. Ik ben nu al een aantal jaar werkzaam bij Amira Kindercentrum, en dat doe ik met al mijn liefde en passie.
Arsenio
ArsenioPedagogisch Medewerker BSO
Mijn naam is Arsenio Vreugd. Ik ben binnen Amira Kindercentrum werkzaam op de BSO. Ik woon zelf in Amsterdam.
Ik heb het ontzettend naar mijn zin en geniet van elk moment waar ik deel van uit mag maken. Ik leer elke week op de opvang en maak nieuwe situaties mee, dat maakt het zo leuk om met
kinderen te werken. Naast mijn studie heb ik een bijbaan en zit ik op tennis, ook vind ik het fijn om te relaxen. Voor vragen kunnen jullie altijd bij mij terecht of om natuurlijk gezellig te kletsen.
Groetjes,
Arsenio
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven